UYARILARA RAĞMEN EZAN OKUNURKEN ALKIŞ EYLEMİ DEVAM ETTİ

12 Mayıs 2015 00:35
Videoyu Aç UYARILARA RAĞMEN EZAN OKUNURKEN ALKIŞ EYLEMİ DEVAM ETTİ
www.hitittv.com
A
a

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 10 Mayıs Pazar günü ilk seçim durağı Çorum’du. Abide Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, ekonomiyle ilgili vaatlerini anlattı , “Yoksulluğu tarihe gömeceğim” dedi.

CHP’nin seçim çalışmaları kapsamında partililere gönderilen iletişim kitapçığında “ibadethanelerde alkışlı eylem yapılmasın” yazıldığı halde CHP Genel Başkanı’nın mitinginde bir çelişki yaşandı.


Ezan okunduğu için konuşmasına ara veren Kılıçdaroğlu, Ezan’ın bitmesini beklerken alandakiler alkış eylemi yapmaya başladılar. Kılıçdaroğlu’nun da Ezan okunurken yapılan bu eyleme eşlik etmesi dikkat çekti.

CHP Lideri’nin kısa konuşmasında Çorum ile ilgili Dodurga madenleri dışında hiçbir yerel konuya değinmemesi de dikkat çekti.


Abide Meydanı’ndaki mitingde beklediği kalabalığı göremeyen Kılıçdaroğlu’nun morali bozuktu.

 

SEÇMENİ 1,5 SAAT SICAĞIN ALNINDA BEKLET


Miting alanına geç geleceği, Chp’nin Çorum yönetimi dahi sonradan öğrendi. 5.000 kişiyi sıcağın alnında 1,5 saatten fazla bekleten Kılıçdaroğlu, sadece 30 dakika konuştu. Konuşmasında Dodurga madeni dışında hiç bir yerel konuya değinmeyen Kılıçdaroğlu, oldu bittiye getirerek Çorum’dan ayrıldı.

Kılıçdaroğlu saat 15 de gelecek denildi ama 16:30 da geld. 1.5saat boşa beklendi. Seçmene hiç kimse saat kaçta geleceğini dahi söylemedi. Herkes sinir küpü oldu. İnsanlar dikelmekten yoruldular. Chp seçmeni bir çok aracınız var anos yapılabilirdi. diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

ÇORUM’DA CHP SINIFTA KALDI


Chp Çorum’da milönü bölgesi dışına çıkmıyor. 1 Adayı kendi içerisinde garantileyen Chp Çorum’da çalışmıyor. Sadece Milönü bölgesinde çalışan Chp çalışması iki bayrak asma ile kaldı. Chp seçmeni bu durumdan dolayı dertli, İl ve Merkez ilçe Genel Başkanları gelmeden önce, açıklama dahi yapmadı.

www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam