Vali Başköy, Tayinleri Çıkan Mülki İdare Amirlerine Veda Yemeği Verdi

17 Eylül 2014 23:25
Videoyu Aç Vali Başköy, Tayinleri Çıkan Mülki İdare Amirlerine Veda Yemeği Verdi
A
a

İlimiz Valisi Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, 03 Eylül 2014 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan İçişleri Bakanlığı'nın 2014/1032 sayılı atama kararıyla ilimizdeki görev sürelerini tamamlayan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara veda yemeği verdi.

İçişleri Bakanlığının  Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi ile ilimizdeki görev sürelerini dolduran, Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloglu, Vali Yardımcısı Zülkarnin Öztürk, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan, Bayat Kaymakamı Hakan Şeker, Mecitözü Kaymakamı Cüneyt Epcim, Ortaköy Kaymakamı Kamil Güzel, Boğazkale Kaymakamı Zeliha Uyan, Çorum Kaymakam Adayı İhsan Ayrancı için Vali Sabri Başköy tarafından verilen veda yemeğine, Garnizon ve İl Jandarma Komutan V. J. Yrb. Metin Özbek, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı ile protokol eşleri katıldı.

Veda yemeğinde Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar, Vali Başköy ile görev yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, vermiş olduğu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

Vali Yardımcılarına ve Kaymakamlara ilimizdeki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Sabri Başköy; “Milletimize hizmet etme onuruna sahip olan bürokratlar için önemli olan hoş sada bırakmaktır. Hoş intibalar bırakarak ayrılmak sizin en iyi payeniz olacaktır. Yıllar sonra görev yaptığınız yere dönüp geldiğinizde bir kapıya varıp da çaldığınızda tanrı misafiri gibi herkesin aş ve çorbasını içecek hukukunuz olacak.

Ben sizlerin görev yaptığınız süre içerisinde elinizden gelen gayreti göstererek yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarla bu hoş sadayı bıraktığınıza inanıyorum. Gideceğiniz yeni görev yerlerinizde de aynı azim ve heyecanla görevlerinizi başarıyla ifa edeceğinize inancım tamdır. Sizlere aileleriniz ile birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam