Vali Başköy'den Başkan Külcü'ye veda ziyareti

25 Eylül 2014 16:33
Videoyu Aç Vali Başköy'den Başkan Külcü'ye veda ziyareti
A
a

Son Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Çorum Valisi Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye veda ziyaretinde bulundu.

Veda ziyaretinde bir konuşma yapan Vali Başköy, "Sayın Başkanımız ile Çorum'da 2 yıl bir ay 10 gün beraber görev yaptık. Allah sizleri muvaffak etsin. Sizlerin başarısı Çorum'un başarısıdır. Belediye ne kadar başarılı olursa vatandaşın hayat standardı da o kadar yüksek demektir. Biz de görev yaptığımız süre içerisinde Çorumluların da şahitlik yaptığı üzere dolu dolu bir şekilde şehrimizin sorunlarına odaklandık." dedi.
 
Vali Sabri Başköy'e Çorum’a yaptığı hizmetleri nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Devlet bir bütün. Valilik, STK'lar, medya, işadamları olarak hep birlikte bu şehirdeki değişime, dönüşüme şahitlik ettik. Valilik ve belediye bu dönüşümün lokomotifi oldu. Birçok kez bu işi bir yapmazsak kim yapacak diye konuştuk."diyen Külcü, Vali beyin neticeye ulaşmada en kısa yolu kullanma tarzının çok iyi bir yöneticilik örneği olduğuna vurgu yaptı. Külcü, "Başka noktalarda sizlerle inşallah yine karşılaşacağız, ülkemize güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Başkan Külcü, Vali Sabri Başköy’e yeni görevinde başarılar diledi. 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam