VALİ BAŞKÖY GÖZ YAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI

27 Eylül 2014 12:36
Videoyu Aç VALİ BAŞKÖY GÖZ YAŞLARI İÇİNDE UĞURLANDI
A
a

VİDEO HABER İZLE Çorum benim İlk Valilik yerim ve benim ilk Aşkım ...İlk Aşklar unutulmaz Çorum ve Çorumluları seviyorum dedi. Vali Başköy ve eşi Fatma Başköy hitittv.com'a açıklamalrda bulundu...

VİDEO HABER BİRAZ AZSONRA......


Garnizon ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Ahmet Çelik, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Vali Yardımcıları Sait Topoğlu, Hamdi Bolat, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, İlçe Kaymakamları, siyasetçiler, daire müdürleri, oda başkanları, STK temsilcileri ile vatandaşların katıldığı vedalaşmada duygu dolu anlar yaşandı.
 
 
Vedalaşma sırasında kısa bir konuşma yapan Anadolu insanının vefalı olduğunu muhabbet göstereni hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirten Vali Sabri Başköy, Çorumluları ve Anadolu insanını sevdiğini ve şükranlarını ilettiklerini söyledi.
 
Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy ise, Gönül Elçileri ile güzel çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, Çorum’u Çorumlular’a, Çorumlular’ı ise Allah’a emanet ettiğini belirtti.


Son valiler kararnamesi ile merkeze atanan Vali Sabri Başköy Çorum'dan ayrıldı. Vali Başköy için bugün Vali Konağında veda töreni düzenlendi. 

Törende duygusal anlar yaşandı. Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, kendisini uğrlamaya gelenlerle tek tek vedalaşırken, basın mensupları ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çorum'da 2 yıl 1 ay hizmet veren ve Çorumlular tarafından sevilen Vali Başköy'ün veda etmesinin ardından yeni Vali Ahmet Kara ise Pazartesi günü Çorum'a gelerek görevi devralacak.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam