VATANDAŞA SORDUK YENİ TERMİNALİ NASIL BULUYORSUNUZ

17 Mart 2015 20:04
Videoyu Aç VATANDAŞA SORDUK YENİ TERMİNALİ NASIL BULUYORSUNUZ
A
a

Video Röportaj Tıkla İzle Çorum halkına sorduk, hizmete giren yeni terminal hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?



Sinan Başkavak

Öncelikle çorum'un eskisi gibi otobüs firmasi kalmadi. lider hattusas Özler köylüogullari bunlarin hepsi metro ulusoy ve kamilkoc karsisinda dayanamadi yalan oldu gitti. Bu buyuk firmalar servis vermis sehrin iki yakasinada. Ayni zamanda ofisleri oldugu icin servisler bu ofislerden mecburi yolcu almak zorunda yasal olarak. Fakat onun disinda baska firmalardan bilet aldiginda nasil gidersin ya da gelip corum otogarinda inersen eve neyle gidersin bilmem.. o yuzden belediyeye ait ya da otogara ait en azindan saat basi da olsa kalkan bir servise ihtiyac var. Yetkililerden bu düşünceli özveriyi bekliyoruz. 
 
İlçe servileri konusunda da zaten yolcu alabilmek icin sehir icinde guzergah belirlemisler o sistem devam ediyor fakat ulasimi daha da kolaylastirmak icin ilce firmalari sehir icinde iki yaka icin mini ofisler acsalar sistem daha kolay hale gelir boylelikle corum halki da hem otogar hemde yolculuk stresinden kurtulmus olur... 

Elif Alkan
 
 Adamlar haklı şehirlerarası terminal tamam da ilçe otogarı yada miniotogar olması lazım ki birçok Şehirde ilçe otogarı şehir merkezinde . Sonuçta ihtiyaçlar göz önünde bulundurulmuşsa memnuniyette gözetilmeli 

Yusuf Elvan Kızılkan 
 
Bizim millet işine gelmedimi anında u dönüşü yapar tabi siz geze geze gidipte alaca,osmancik geziceksiniz diye akşama kadar şehrin göbeğine kac tane otobüs giriyordu ,çok uzak dedikleri yer beş km.otobüs dolmuş falan da gitmiyor, siz hiç otobüs 'lerin giriş çıkış saatlerinde eski terminalin önündeki yoldan bir yere gitmeyi denedinizmi hele biraz da aceleniz varsa tam bi kâbus, suanda oranın trafiği ne kadar rahatlamış durumda ,ama bizim milletimiz hala geze geze yürüyerek gitmenin derdinde.

Celil Uygun
 
 Mahallelerde şubeler var, servisler olabildiğince kapı önlerine yakın noktalara kadar geliyor. Buhara Evler de oturduğunu söyleyen şahıs enteresan, mahallede 2 tane Metro, 1 tanede Kamil Koç un şubesi var. En az 20 noktadan da servisler alıyor. Eleştiri yararlı bir eylem fakat emeğe haksızlıkta toplum adına huzursuzluğa yapı taşı olduğunu bilmek gerekir. İnancımıza asla laf söyletmeyiz fakat inancımızı inanç yapan hoşgörü, hüsnü zan, saygı argümanlarını da hiç kullanmayız.
 
 Bizi biz yapan bedenimize yardımı hep dışarıdan bekler ama kendimize kendimiz yardım etmeyiz. İğne, çuvaldız sözünün hakkını veremedikten sonra armudu pişirseler ağzımızada düşürseler, sen kimsin? niye bana iyilik yaptın? demeden arkasından hakareti yine basarız biz, eleştiri kültürümüzü yapıcılık değilde, yıkıcılık amacında kullandığımız sürece. Çok büyük iç dizayn eksiklikleri de olsa Yeni Terminalimiz şehrimize hayırlı olsun.


Serdal Köse 
 
Bunlara uzaklık nasil bisey anlatmak lazim ıstanbul Ankara'da insanlar 1 saat otobüste dolaşarak geliyorlar terminale biz corum en uzak köşesinden en fazla 20 dk da terminaldeyiz servislerde istediğiniz bilet satışı yerlerinden alıyor . uzak diye polemiğe girmeyelim hayırlı olsun bütün çarşı içinde olmadigi icin çarşı içi trafik sorunu da azaldı daha ne


Sedat Akıncı 
 
Her şehrin Terminali şehir dışında öylede olması lazım,Yolcuyu alcak gidecek.Zaten 3-5 firma anca kaldı,metro,kamil koç ,ulusoy onlarında servisi var olmasıda lazım.Firmaların ortak servisi olsa daha iyi ,Niğdede öyle misal ortak servis var sen nerden bilet alırsan al,servis terminale götürüyor saat başı.

Kaynak : Canteen TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam