YAĞMUR DAMLASI’NDAN SÜNNET ŞÖLENİ

31 Ağustos 2014 19:50
Videoyu Aç YAĞMUR DAMLASI’NDAN SÜNNET ŞÖLENİ
A
a

Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geleneksel hale getirmeyi amaçladığı ve bu yıl birincisi gerçekleştirildiği Sünnet Şöleni Cumartesi günü yapıldı.

Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geleneksel hale getirmeyi amaçladığı ve bu yıl birincisi gerçekleştirildiği Sünnet Şöleni Cumartesi günü yapıldı.

Dernek binasında gerçekleştirilen şölen ile birlikte toplam 7 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Dernekte yapılan şölen Dernek Başkanı Ahmet Sözüdoğru’nun konuşması ile başladı. Ardından Ulucamii İmam hatibi Hafız Hüsamettin Ertürk Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sünnet duasının ardından sünnet olacak çocuklara takı töreni düzenlendi. Törende çocuklara takılarını MHP İl Başkanı Vahit Demiran, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattap, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Fatih Gök, Türkav İl Başkan Yard. Orhan Tosik, Türkiye Kamu-Sen eski İl Temsilcisi Mahmut Alparslan ve Dernek İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru ile Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın taktı.

Katılan misafirlere yapılan ikram ve gece boyu devam eden müzik eğlence programı ile süren şölen geç vakitlerde sona erdi.  


Kaynak : Corumgazetesi:Volkan Baş
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam