Yakup Sağlam Milletvekili aday adayı

16 Ocak 2015 12:11
Videoyu Aç Yakup Sağlam Milletvekili aday adayı
A
a

Yakup Sağlam Ak Parti'den Milletvekili Adaylığı düşünüyor. Sağlam, geçtiğimiz dönemki Milletvekilliği aday adaylığında da İskilip’ten en yüksek temayül oyunu alan isim olmuştu.Sağlam Nabız yokluyor

2015 Milletvekilliği seçimleri yaklaşırken adaylarda şekillenmeye başladı. Geçtiğimiz hafta sonu EÜAŞ Genel Müdür Yardımcısı hemşerimiz Nurettin Kulalı aday adaylığını sosyal medyadan istediği destek ile ilan ederken, hemşerimiz Yakup Sağlam’ında milletvekilliği adaylığına bu dönemde sıcak baktığı öğrenildi.

Tarım Bakanlığı’nda uzun yıllar üst düzey görevlerde bulunan ve bakan danışmanlığı da yapan Sağlam’ın milletvekili olması durumunda ise özellikle tarımsal faaliyetler konusunda İskilip'e ciddi katkılar sağlayabileceği ifade ediliyor.

Tarım, Turizm, Kültürel Miras, Hizmetler Sektörü, Sosyal konular gibi kırsal yaşamın bütün bileşenlerini birbirine bağlayarak yerel ekonomiyi geliştirmek olarak tanımlanan Türkiye’de İskilip ve Birecik’in pilot bölge seçildiği LEADER projesinin arkasında da hemşerimiz Sağlam var.

Sağlam, geçtiğimiz dönemki Milletvekilliği aday adaylığında da İskilip’ten en yüksek temayül oyunu alan isim olmuştu.

Hemşerimiz Sağlam, konu hakkında henüz bir açıklama yapmazken, ilerleyen günlerde aday adaylığını ilan etmesi bekleniyor.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam