YASEMİN COŞGUN ÇORUM AK PARTİ'DEN YENİDEN ADAY OLDU

4 Eylül 2015 00:51
Videoyu Aç YASEMİN COŞGUN  ÇORUM AK PARTİ'DEN  YENİDEN ADAY OLDU
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili A.Adayı Yasemin Coşgun, bu ulvi davanın yanında tekrar sizlerle birlikte olmak için yola çıktık dedi.

Coşgun, yaptığı açıklamada; Ben, ülkemi seven ve ülkeme hizmet etmek isteyen; dürüstlük, merhamet, özveri, proaktivite ve insan sevgisi gibi güçlü değerlere sahip, değişimi ve değişime katkıda bulunmayı önemseyen, imanlı genç bir bireyim. Yalnızca inandığım ve sığındığım Hakk’tan güç alırım. Hakk’a ve halka hizmet etmenin mücadelelerin en kutsalı olduğuna inanıyorum” dedi.

Amacının, ülkedeki tüm insanların mutlu, huzurlu ve üretken olabilmeleri için, onları destekleyecek ve geleceğe hazırlayacak çalışmalar yaparken, liderlerinin izinden yürümek olduğunu dile getiren Coşgun, “Özellikle; kadınlar, gençler ve eğitim alanlarında çalışmaya ve projeler üreterek bu grupların sesi ve gücü olmaya talibim. Toplumun en çok ihtiyacı olduğuna inandığım, birbirini anlama ve birlikte değer yaratma süreçlerinde Hakk’tan aldığım güç ve destekle onlarla birlikte yol almak” dedi.

Genç yaşına rağmen çıktığı bu yolda karşısına çıkabilecek her türlü aşamayı bilerek ve kabul ederek; başarı, hoşgörü, esneklik, sabır, cesaret ve manevi değerleriyle yola çıktığını kaydeden Coşgun, ”Her zaman bizi yüreklendiren Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Gençler, durmak yok. Koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız!” sözlerinden aldığım ilham ve cesaret ve bu genç yaşımdaki heyecanım, yüreğimdeki iman, birikim ve deneyimlerimle yoluma devam edeceğim” şeklinde konuştu.



YASEMİN COŞGUN KİMDİR?
 
1989 Çorum Alaca doğumlu olan Yasemin Çosgun, ilk ve orta dereceli eğitimlerini memleket olan Çorum Alaca’da tamamlamıştır. 2007 – 2011 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde ön lisans ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde lisans programlarını tamamladıktan sonra,  Atılım Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Ana Bilim Dalında yüksek lisans programından mezun oldu.

Halen Kamu Yönetimi üzerine Hacettepe Üniversitesi’nde yüksek lisans ve Gazi Üniversitesi’nde doktora programlarına devam eden Çosgun, 2010 yılında Frankfurt Am Main’de Volkshochschule dil okulunda Almanca ve 2014 yılında Malta’da Clubclass dil okulunda İngilizce lisan eğitimlerini aldı.

2012 yılından bu yana Ankara’da Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi’nde İngilizce dil eğitimi vermektedir.

2009 yılında henüz üniversite öğrencisiyken, Ak Parti Gençlik Kolları Keçiören İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasi hayatına başlayan Çosgun 2010 yılında Ar-Ge ve Eğitim Birimi Başkanlığı’nda çalışmalarına devam etti.

2011 yılında Ak Parti Gençlik Kolları Keçiören İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliğini sürdüren ve aynı yıl içerisinde ayrıca Seçim İşleri Başkanlığı’nda da aktif görev almıştır.

2012 yılında Ak Parti Ankara İl Sosyal İşler Başkanlığı Eğitim ve Bilişim Komisyonu’nda eğitim ile ilgili projelerde görev alırken, 2013 yılından itibaren de Ak Parti Ankara İl Sosyal İşler Başkanlığı İl Siyaset Kurulu’nda aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmüştür.

Bu çalışmaların devamında 2014 yılında Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Ak Parti Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Ak Parti adına yapılan çalışmalarda aktif bir şekilde görevine devam etmiştir.

Yasemin Coşgun  2015  itibariyle  Ankara İl Başkanlığında  görevini sürdürmektedir.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam