YEDAŞ LOJMANI HİTİT ÜNİVERSİTESİ'NE DEVREDİLDİ

24 Ekim 2015 01:29
Videoyu Aç YEDAŞ LOJMANI HİTİT ÜNİVERSİTESİ'NE  DEVREDİLDİ
www.hitittv.com
A
a

Karakeçili Mahallesindeki YEDAŞ'a ait kullanılmayan lojman, Hitit Üniversitesi'ne devredildi. 7+1 dairelik binanın tümü, uzun süredir metruk olarak kaldığı için mahalle sakinlerinin de şikayetlerine sebep olurken, Mahalle Muhtarı Mehmet Aydın atılan yararlı adımla hem mahalle metruk bir binadan kurtuldu, hem de milli sermaye daha fazla heder olmadan eğitimin hizmetine sunuldu.

VİDEO HABER İZLE
Karakeçili mahallesi Bayındır 2 Sokak'ta bulunan binanın önünde düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Çorum Milletvekili İlksen Kurt, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, YEDAŞ Koordinatörü İlyas Akyol, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Karakeçili mahallesi muhtarı Mehmet Aydın ve Hitit Üniversitesi yöneticileri  ve Ak Parti Karakeçili mahalle Başkanı Name Pak ve mahalle üyeleri katıldı.

Ak Parti Milletvekili Kurt, Karakeçili Muhtarı Mehmet Aydın'ı ziyaretinde bina ile ilgili şikayetlerin gündeme geldiğini anlatarak, Özelleştirme Daire Başkanlığı ve Maliye Bakanlığı ile görüşmeler yaparak, binanın Hitit Üniversitesi'ne devrini gerçekleştirdiklerini anlattı.

 

www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam