YENİ ÇORUM STADYUM İHALEYE ÇIKIYOR

2 Haziran 2014 09:40
Videoyu Aç  YENİ  ÇORUM STADYUM İHALEYE ÇIKIYOR
A
a

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 23 şehirde inşasına devam ettiği 25 stadyumda çalışmalar büyük bir hızla ilerlerken, Türkiye, kısa bir süre sonra FİFA 2014 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak Brezilya başta olmak üzere çok sayıda ülkeye spor yatırımları ve bu yatırımların hızla tamamlanması noktasında örnek bir ülke olarak dikkatleri çekiyor.

Tüm dünya nefesini tutmuş 12 Haziran’da başlayacak 2014 FİFA Dünya Kupası maçlarını heyecanla beklerken, futbolun en çok ilgi gören spor branşı olduğu Türkiye’de de farklı bir heyecan spor severleri sarmış durumda. 1950′li yıllardan kalan stadyumların yerine akustiği, ambiyansı, sosyal alanları ve sahip olduğu diğer kriterleri ile dikkatleri çeken dev tesisler, gelecek sezondan itibaren Türkiye’de futbola farklı bir heyecan getirmiş olacak.

ÇORUM STADYUMU YENİDEN İHALE EDİLECEK

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir’den Edirne’ye, Trabzon’dan Diyarbakır’a kadar birbirinden farklı bölgelerde stadyum çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğüne değinerek, yeni stadyumların Türkiye’nin sportif geleceğine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Kılıç, Çorum

Stadyumunun Çorum’a farklı bir spor kültürü kazandıracağını belirterek, ek protokollerin ardından yeniden ihale edileceğini duyurdu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam