YERLİ VE YABANCI EKİPLER İSTİHDAM GÜNLERİNDE ÇORUM'DA

22 Temmuz 2015 18:33
Videoyu Aç YERLİ VE YABANCI EKİPLER İSTİHDAM GÜNLERİNDE ÇORUM'DA
www.hitittv.com
A
a

Çorum Belediyesi, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 32 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından bugün başlayacak olan 35. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali etkinliklerini iptal etti…

34 yıldır aralıksız olarak devam eden Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali’nin saldırının ardından Çorum Belediyesi, daha önce eğlence programlarını fuar programından çıkarırken, dün de festivali programının tamamını iptal etmişti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hancılar Et Lokantası’nda fuar için kente gelen yerli ve yabancı konuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

Heyetlerle beraber olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Başkan Muzaffer Külcü, “Keşke bu programımızı başından hayal ettiğimiz, planladığımız gibi sizlerde yola çıkarken gönlünüzden geçtiği gibi tamamlamak mümkün olsaydı.

Ülkemizde birkaç gün önce çok elim bir olay yaşandı. Bir terörist saldırı yaşadık. 40 civarında insanımız hayatını kaybetti. Yüzlerce yaralı insan var. Böyle bir psikolojik ortamda eğlence programları tertip etmek içimizden gelen, kişisel olarak da, toplumsal olarak da kabullenebileceğimiz bir durum elbette değildi. Bu sebeple eğlence programlarımızı iptal ettik.

Bunun için sizlerden özür diliyoruz. Şuanda 6 ekibimiz burada. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha mutlu huzurlu mutlu günlerde misafir etmek istiyoruz” dedi. Başkan Külcü, misafir ekiplere kentteki tarihi ve turistik yerleri gezdirileceğini sözlerine ekledi. Konuşmanın ardından ekipler Başkan Külcü’ye hediye takdiminde bulundular
www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam