Yıldırım’dan, AK Parti Sungurlu teşkilatına ziyaret

7 Temmuz 2014 14:04
Videoyu Aç Yıldırım’dan, AK Parti Sungurlu teşkilatına ziyaret
A
a

Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı, Türkiye Filistin Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti Sungurlu teşkilatını ziyaret etti.

Yakın zamanda bayrak değişim yaşanan Sungurlu AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan ve yönetimine başarı dileyen Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım; bazen yol kazaları yaşanabildiğine dikkat çekerek; “Bunların hiçbiri bizi ümitsizliğe sevk etmemelidir. Aksine mücadele direncimizi artırmalıdır. Başarı için daha fazla çalışmamız gerekmektedir. AK Parti milletin umududur ve bizler de milletin hizmetkârlarıyız” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi döneminde Sungurlu’ya büyük hizmetler yapıldığını kaydeden Yıldırım; “Artık partimizin milletin ruhundaki büyüklüğüne karşı seçim öncesi ittifaklar dönemi başlatılmıştır. Yerel seçimlerde uygulandığı gibi şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de çatılar oluşturmaktadırlar. Fakat bu çatı su akıtmaktadır. Ayrı çatılarda milleti aldatmak için çalışıp başarılı olmayanlar şimdi çatılarını birleştirerek milleti birlikte aldatma yöntemini seçmektedirler. Ama milletimiz artık her oyunu görmektedir. Bunlara prim vermemektedir” dedi.

“10 Ağustos dönüşümün miladıdır”

10 Ağustos’un Türkiye tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olacağını kaydeden Yıldırım; “İnşallah 10 Ağustos’ta Türkiye’nin yiğit insanı, genel başkanımız, başbakanımız Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacak ve Türkiye yeni bir döneme başlayacaktır. İnşallah Türkiye Cumhuriyet’in 100. yılında büyük ülke, lider ülke olma yolunda büyük dönüşüm yaşayacaktır. 10 Ağustos’ta bu dönüşümün önemli basamaklarından biridir. Bu yeni bir başlangıç günüdür. 10 Ağustos dönüşümün miladıdır. ” diye konuştu.

Özkan; “Bizlere güvenenleri mapçup etmeyeceğiz”

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan; Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Murat Yıldırım’a teşekkür ederek; “İnşallah bizlere güvenen, Sayın milletvekillerimizi, il başkanımızı, teşkilat mensuplarımızı ve top yekün camiamızı mahcup etmemek için gece gündüz çalışacağız. Sayın vekilimize bu ziyareti ve başarı dileklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam