
Fetullahçı Terör Örgütü lideri Fetullah Gülen'in, ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki lüks malikanesinde hayatını kaybettiği açıklandı. Herkes Gülen'in yerine hangi ismin geleceğini merak ederken örgüt içerisinde kaos başladı.
Özellikle FETÖ'nün üst yönetiminde ciddi bir panik yaşandığı açıklandı. Öyle ki FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 20 Ekim'de öldüğü ortaya çıktı. Ancak öldüğünün duyurulup duyurulmaması konusunda örgüt içinde büyük tartışma yaşandı. Terörist başının hastalıklarının ağırlaşmasına neden olan ilaçları veren yanındakiler, haberin saklanamayacağı kararına vardığı iddiası ortaya atıldı.
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in sağlık durumunun ağır seyrettiği, akıl sağlığının yerinde olmadığı biliniyordu. "Uzun Cevdet" lakaplı kara kutusu olan Cevdet Türkyolu'nun örgüte para yardımlarının kesilmemesi için Fetullah Gülen'in sağlıklı gibi görünmesi adına ilaç verdiği, örgütteki dağılmayı engellemek adına daha önce çekilen videoları yeniymiş gibi yayınlandığı ortaya çıkmıştı.
Hatta Türkyolu hem Fetullah Gülen'in hem de örgütün parasını kendine göre yönetebilmek için örgüt elebaşını Pensilvanya'daki çiftlikten kaçırıp, damadının evine götürmüştü.
"CENAZE KAÇIRILABİLİR" KAVGASI
SABAH'ın güvenlik kaynaklarından ulaştığı bilgilere göre, örgüt elebaşı Gülen'in ölümü heyet içindeki mücadeleyi ateşe çevirdi. Gülen'in nereye gömüleceği, namazı kimin kıldıracağı ve cenazeye kimlerin katılacağı tartışma konusu oldu. Cevdet Türkyolu cenazenin kendi kontrolünde bir an önce defnedilmesini istediği ancak heyetin yaşlıları Avrupa'dan geleceklerin beklenmesi taraftarı olduğu öğrenildi.
Türkyolu'nun bu yüzden göstermelik bir cenaze töreni düzenleyip, cenazeyi kaçıracağı yönünde haberler de ortaya atıldı. Örgüt içinde Gülen'in Said Nursi gibi bir havaya sokmak isteyenlerin çoğunlukta olduğu belirtilirken mezarın bilinmemesi konusunda örgüt içinde ortak bir karar olduğu öğrenildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ak Parti’de Üç Durak Üç Seçmen!”
Elvan Simsek
Yazmak Kolay Gazeteci Olmak Zor Vesselam
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Yeşilay'ın Üst Yönetiminden Bedriye…
Rizespor galibiyeti ve Göztepe depl…
Çorum İskilip Yolunda Kaza: 3'ü Ço…
Siyaset Bazen İnsanın Gerçek Yüzünü…
Çorum FK, Rizespor'un Deplasman Ser…
Fortune 500'de Çorum Damgası Lebleb…
Çorum FK – Çaykur Rizespor Maçı Bug…
Çorum FK Süper Lig'in Borçsuz 7 Kul…
Çorum Ulukavak Mahallesi'nde Trafik…
Pazartesi Geçti Liste Nerede Sayın …
Halk TV'ye Kayyum Atandı! Polis Ope…
Çorum Seçim Anketinde Dikkat Çeken …
Çorum Belediyesi Ayçiçeği Hasadını …
Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü AB…
Gazeteci Mustafa Yolyapar Vefatının…
Çorum'a 504 Sağlık ve Konut Yatırım…
Çorum Barosu'nun Yeni Başkanı Tuğru…
Çorum FK Gaziantep'te 3-0 Kazandı!
Gaziantep FK – Çorum FK Maçı Bugün!
Çorum'da 16 Okuldan Öğrenciler İkli…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET