ÇORUM 2016'YA MERHABA DEDİ

1 Ocak 2016 04:08
Videoyu Aç ÇORUM  2016'YA MERHABA DEDİ
www.hitittv.com
A
a

VİDEO HABER İZLE... Yeni yıl Çorum'un birçok yerinde coşkuyla kutlandı. Kutlamalarda dikkat çeken yer ise Bahabey caddesi. Çorum'daki coşkunun adresi Anitta Otel ve Bahabey caddesindeki Cafe-Restorantlar oldu.

ÇORUM'DA ALTERNATİF YILBAŞI GECESİDE YAPILDI.

Çorum'da Alperenler'den Alternatif Yılbaşı Gecesi Devlet Tiyatro salonunda Mekkenin Fethi ve Muhsin Yazıcıoğlu Gecesi Çorum'da Anadolu Gençlik Derneği Yılbaşı Gecesi Afra Kültür Merkezinde Mekkenin Fethi ve Kur'anı Kerim okundu . 

 Eski Kültür ve Turizm Bakanımız Yalçın Topçu ve AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ,Ak Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç,İl Belediye Bşk.Yrd.Turhan Candan İl Gençlik Kolları Bşk.Ünal Yıldırım ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Devlet Tiyatro Salonunda Alperen Ocaklarının düzenlediği Mekke'nin Fethi ve Muhsin Yazıcıoglu anma programına katıldılar.

 
Adalet Kalkınma Çorum'un fotoğrafı.

 
ÇORUM'DA ALTERNATİF YILBAŞI GECESİ




Yılbaşına saatler  kala caddeler, vitrinler süsleniyor. Klişe söylemler, karşıt aşağılamalar ve eleştiriler her yıl olduğu gibi tekrarlanmaya devam ediyor. Ancak ben miladi yılbaşını kutlayanlardan bahsetmek yerine alternatif yılbaşı kutlaması olarak sunulan “Mekke'nin Fethi” programı düzenleyen 2.STK göze çarptı.

 
www.hitittv.com
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam