Çorum Ulukavak, Güzel Ordu’yu konuk ediyor

Spor 1 Şubat 2015 12:13
Videoyu Aç Çorum Ulukavak, Güzel Ordu’yu konuk ediyor
A
a

Spor Haber Okan Ateş: Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden Ulukavakspor yarın sahasında Güzel Orduspor’u konuk edecek.

Geçtiğimiz haftayı deplasmanda aldığı 3-2’lik mağlubiyetle kapatan ve sıkıntılı günler yaşayan Ulukavakspor bu gün kendi sahasında Güzel Orduspor’u konuk ediyor. Ekonomik sıkıntılarla ligin ikinci yarısına başlayan ve ikinci yarının ilk maçında kendi sahasında aldığı Kaptan D.Ç. Soğuksu Yenicespor galibiyeti ile moral bulan ancak, Sinop deplasmanından son dakikada kalesinde gördüğü golle eli boş dönen Ulukavakspor yarın sahasında konuk edeceği Güzel Orduspor karşısında 3 puan mücadelesi verecek.

Bu gün saat 13.30’da 1 Nolu Saha’da oynanacak olan karşılaşma öncesinde Ulukavakspor 17 puanla 10.sırada yer alırken, konuk ekip Güzel Orduspor ise 26 puanla 3.sırada yer alıyor. 1 No’lu Dış Saha’da oynanacak maçı Kocaeli bölgesi hakemlerinden İsmail Akçay yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak maçta Akçay’ın yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Mesut Kük ve Birtan Yavuz yapacak. Burak Karaaslan ise maçın dördüncü hakemi olacak.
Kaynak : spor19.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam