AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, partinin ilçe danışma meclisi toplantıları önceki akşam Boğazkale, dün ise, Mecitözü'nde devam etti.
Danışma meclisinde AK Parti'nin anayasa değişikliğini yapabilmesi için en az 400 milletvekili çıkarması gerektiği vurgulanarak, partililerin bu hedef doğrultusunda çalışmaları istendi.
BOĞAZKALE'DE DANIŞMA MECLİSİ
AK Parti Boğazkale İlçe Danışma Meclisi'nin oldukça verimli geçtiği, toplantıya katılımın yoğun olduğu bilgisi verildi.
AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ile parti yöneticileri Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu'nu ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette belediye çalışmaları değerlendirildi.
İlçe Danışma Meclisi'ne Bekiroğlu'nun yanı sıra, İl Başkan Yardımcısı Av. İsmail Yağbat, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Şeyda Önen, Mesut Ceylan, Musa Arif Erkan, Mehmet Yetim, Mehmet Emin Türker, Bünyamin Aydemir, Ömer Eren, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Erdem Burak Bakırcı, Osman Akar ve çok sayıda partili partili
Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık, parti çalışmaları hakkında bilgi verirken, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu genel ve yerel gündemi değerlendirdi.
Partililerin kapı kapı, ev ev gezerek parti politikalarını ve yapılan icraatları halka çok iyi anlatmasını isteyen Bekiroğlu, bu seçimde anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşmak ve en az 400 milletvekili çıkarmak zorunda olduklarını söyledi.
Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık ise, yakın ilgi ve destekleri nedeniyle İl Başkanı Bekiroğlu ve parti yönetimine teşekkür etti.
MECİTÖZÜ'NDE TEŞKİLAT TOPLANTISI
AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ile parti yöneticileri Mecitözü'nde ilçe danışma meclisi toplantısı düzenledi.
Toplantıya; İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öztemiz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri; Adnan Armağan, Necip Kadri Yücel, Mehmet Yetim, Ünal Nalçacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, Mecitözü İlçe Başkanı AlişanYaşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Atmaca, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Yetgin, ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, köy-mahalle başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
Partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu, şöyle dedi: "Teşkilatlarımızın yaptığımız bu tür toplantılara işlerini-güçlerini bırakarak gönülden katılması, bizlerin ve partimizin halkımız tarafından ne denli sahiplendiğinin göstergesidir. Partimiz sizlerle var olmaktadır. 7 Haziran seçimlerinde sizlerin özverili, insanlarımızı kucaklayıcı çalışmaları neticesinde ilçemizde de Anayasa değişikliği için elde edeceğimiz oy patlamasını yaşayacağımızdan hiçbir endişem yoktur. Yapacağımız Anayasa değişikliği vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, daha özgürlükçü, daha yenilikçi bir Türkiye içindir. Anayasa değişikliği, içeriden ve dışarıdan baskılara maruz kalmadan, kendi milletimizin emeği ile yoğrulan partimizin devletimize vereceği destek ile gerçekleşecektir. Bu sebeple tüm teşkilatlarımız gece gündüz demeden, evinden, işinden, ailesinden ödün vererek çalışmalarını sürdürmektedir. Sizlere de çok teşekkür ediyorum. Partimiz sizlerle var olmuştur ve var olacaktır"
Bekiroğlu, 7 Mart'ta tüm teşkilatlar ile birlikte köy ve mahallelerde 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' adlı çalışma gerçekleştirdiklerini, bu çalışmanın bir devamı olarak da 14 Mart Cumartesi günü yine tüm Türkiye'de genelinde il teşkilatlarının öncülüğünde Köy/Mahalle Başkanları Eğitim Toplantısı düzenleneceğini belirterek, "Bizler yorulmadan, sıkılmadan, durmaksızın partimizin ve Hükümetimizin hedefleri doğrultusunda ilerleyerek yarınlarımıza aydınlıkla bakacağız" şeklinde konuştu.
Bekiroğlu, toplantıya yoğun katılım gösteren ve ilçede başarılı çalışmalar yapan Mecitözü İlçe Teşkilatı’na teşekkür ederek, her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Yeşilay’dan Hitit TV Net’e Ziyaret!
"Çorum’da Provokatif Paylaşımlara G…
Kırkdilim Tünelleri Trafiğe Açıldı!
Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı Resmi…
"Çorum’da Araç Sayısı 227 Bini Geçt…
Okullarda ve Çevresinde Alınacak Gü…
Dr. Süleyman Basa’dan "Sosyal Medya…
WHATSAPP’ta Okul Saldırısı Paylaşım…
Çorum’a Dev Proje / Teras Bahçe Ge…
Çorum’da İUP Kapsamında 200 Kişiye…
Hasan Karaoğlu Çorum Protokolüne Va…
Kahramanmaraş’ta Okula Silahlı Sald…
Çorum’da Öğretmen Sendikalarından İ…
"Çimento Arazisindeki Arsalar 21 Ni…
“Çorum Dahil 12 İlde Doktorlara FET…
Çorum - Kırkdilim Tünelleri Açılışa…
Hitit TV Net ve Çorum İl Sağlık Müd…
Çorum’da bıçaklı kavgada 2 genç yar…
Çorum nüfusuna kayıtlı baba ve oğlu…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET