ÇORUM SOKAKLARI HERGÜN FARKLI RENKLENİYOR

20 Temmuz 2015 23:56
Videoyu Aç ÇORUM SOKAKLARI HERGÜN FARKLI RENKLENİYOR
A
a

Çorum Sokakları renklenmeye devam ediyor. Şemsiyeli sokak ile başlayan trend dilek ağacı ve sokak boyama sanatlarına kadar Çorum’da rengarenk bir hava esmeye devam ediyor. Bu sefer ise yaratıcı esnaf ise kolları sıvadı. Çorum arastaları renklenmeye devam ederken, esnafta sokaklarını canlandırmak adına insanların ilgisini çekecek tasarımlara imza atmaya devam ediyor.

 

Bu seferde Sevgi Sokağı adı konulan yaratıcı bir çalışma yapıldı. Belediye önünde ki sokağı canlandırmak ve renklendirmek isteyen Mehmet Selim Kamitoğlu Çorum halkının Selfie (Öz Çekim) yapması için mükemmel bir tasarım ortaya çıktı. İki sokak arasına gerilen file ile kırmızı köpükten kalpler konuldu. Gençler için mükemmel bir ortam hazırlatan Kamitoğlu açıklamasını şu şekilde sürdürdü.

 

“ İspanya’da şemsiye sokaklar çıktı. Çorum’da tasarlandı. Belediye başkanımızın izni ile böyle bir tasarım yapmak istedim. Arastamıza renk katmak istedim. İnsanlar daha güzel selfieler  (Öz Çekim) yapsın istedik. Ve adını Vestel Sevgi Sokağı koyduk” dedi.

 

11659420_10153727898855101_4717972969476250329_n

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam