Çorum Valisi Ahmet Kara Şehit Ailesine Taziye İçin İskilip’de

1 Ekim 2014 13:08
Videoyu Aç Çorum Valisi Ahmet Kara Şehit Ailesine Taziye İçin İskilip’de
A
a

İçişleri Bakanlığı’nın son valiler kararnamesi ile Çorum’a atanan Vali Ahmet Kara dün görevine başlamıştı.

İçişleri Bakanlığı’nın son valiler kararnamesi ile Çorum’a atanan Vali Ahmet Kara dün görevine başlamıştı. Kara ilk iş olarak bu gün İskilip’e gelerek Bitlis-Diyarbakır yolunda meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Fatih Sağır’ın Seyirçayı Köyü’ndeki ailesinin evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Vali Kara’ya şehit ailesi ziyaretinde İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy ve Belediye Başkanı Recep Çatma’da eşlik etti.  Şehit Sağır’ın kabrini de ziyaret eden Vali Kara ve beraberindekiler daha sonra İskilip Kaymakamlığı’na geçti.

Burada kaymakam Şuayib Gürsoy ve Belediye Başkanı Recep Çatma’dan İskilip hakkında bilgiler edinen Vali Kara, İskilip’e daha önce geldiğini ifade ederek, “Geçtiğimiz yıl Sivas Valisiyken hayatını kaybeden Zübeyir Kemelek beyefendinin cenaze töreni için İskilip’e gelmiştim. Kaymakam Şuayib beyle daha önceden beraber çalıştık. Burada da fevkalade güzel çalışmalar yaptığını biliyorum. Kaymakam beyle de konuşmalarımız istişarelerimiz karşılıklı devam edecek. Bizimde İskilip için elimizden gelen ne varsa esirgemeyeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi. 

İskilip’te devam eden alt yapı çalışmaları için Belediye Başkanı Recep Çatma’yı tebrik eden Vali Kara, “Belediye başkanımız Recep Çatma’yı kutluyorum. Alt yapı zor iştir. Eğer siz yağmur suyu projesini yapıyorsanız sizi gerçekten tebrik ediyorum. Türkiye’nin, ilçenin susuz kalmaması için bana göre yaptığınız en hayırlı işlerden biri yağmur suyu projesi” şeklinde konuştu
.  























 

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam