İSKİLİP’TEN BAĞCI’YA DOĞALGAZ TEŞEKKÜRÜ

9 Temmuz 2015 17:06
Videoyu Aç İSKİLİP’TEN BAĞCI’YA DOĞALGAZ TEŞEKKÜRÜ
A
a

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı’nın EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyareti sonrası konuya ilişkin yakın takibi nedeniyle TBMM’deki makamında Bağcı’ya teşekkür ziyaretinde bulunan İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İlçe Başkanı Ali Koçkaya, İl Genel Meclisi Üzeyir Esenkaya, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Gündüz ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Selvi; Bağcı’ya İskilip’e olan desteklerinden dolayı teşekkür ederek, yeni dönemde de Parlamento’da olması sebebiyle hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Bağcı’nın EPDK Başkanı ile görüşmesi sonrası harekete geçen ÇorumGaz tek tek İlçe Belediye Başkanları ile görüştü. İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma’nın verdiği bilgiye göre Alaca, Osmancık ve İskilip Belediye Meclisleri bir karar alarak Çorum Gaz’ı yetkili kılacaklar.

Bu süreç bu hafta tamamlanacak. Bunun üzerine Çorum Gaz EPDK’da lisans ve yetki başvurusunda bulunacaktır. İskilip heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Bağcı, doğalgaz konusunun yakın takibinde olduğunu ve süreçlerin tamamlanacak olmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam