MUHTEŞEM GENÇLİK VE KADIN KÜLTÜR EĞİTİM MERKEZİ

12 Şubat 2015 16:15
Videoyu Aç MUHTEŞEM GENÇLİK VE KADIN KÜLTÜR EĞİTİM  MERKEZİ
MUHTEŞEM GENÇLİK VE KADIN KÜLTÜR EĞİTİM MERKEZİ Buhara Gençlik ve kadın kültürmerkezi spor salonu ilk basket
A
a

ÖZEL /Video Haber Elvan Şimşek YENİ TÜRKİYE'DE GELİŞEN VE DEĞİŞEN ÇORUM... MUHTEŞEM BİR BUHARA KÜLTÜR VE GENÇLİK MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR !.. Buhara Kültür ve Gençlik Merkezi Çorum ölçeğinde hiçbir şehrin hayal dahi edilemeyeceği güzellikte, konforda ve kullanımda bir tesisi yapıldı.

Çorum Belediyesi, sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Belediye, Buhara Kültür ve GençlikMerkezi ile birçok belediyenin de rüyasını süsleyen bir çalışmayı gerçekleştirmiş bulunuyor.

ÇORUM'da  engelli kardeşlerimizin, gençlerimizin ve hanım kardeşlerimizin eğitim, spor, eğlence ve diğer sosyal aktivitelerinin karşılanması amacıyla Buharaevler Mahallesi’nde Kültür ve Gençlik Merkezi’nin yapım inşaat çalışmaları bitti .Açılış gününü bekliyor. Şu an iç mekanlarda  montaj ve temizlik işleri devam etmektedir.Çorum'lu gençleri ve engelli  vatandaşlar için ayrı ayrı spor salonları, yüzme havuzları, bowling salonu, buz pateni, rehabilite merkezi ve eğitim salonları yer alıyor.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla hep örnek alınan bir belediye olduğunu söyleyerek, Buhara Kültür ve Gençlik Merkezi ile de bu çalışmaların taçlanacağını vurguladı. Kadın Kültür Merkezi, Aile Eğitim Merkezi ve Necip Fazıl Gençlik Merkezi’nin açılması ile gençlere, kadınlara ve çocuklara yönelik çok önemli hizmetler
gerçekleştirmiş olacak.
MUHTEŞEM GENÇLİK VE KADIN KÜLTÜR EĞİTİM MERKEZİ Buhara Gençlik ve kadın kültürmerkezi spor salonu ilk basket
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam