TURAN ATLAMAZ'IN İSKİLİP ÇIKARMASI

12 Mayıs 2014 18:09
Videoyu Aç TURAN ATLAMAZ'IN İSKİLİP ÇIKARMASI
A
a

Hatay eski milletvekili Mehmet Sılay, Ankara Vali yardımcısı ve Çorum eski Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Akit Gazetesi Yazarı Mehmet Doğan’la birlikte 60 kişilik ekip İskilip’e geldiler.

Hatay eski milletvekili Mehmet Sılay, Ankara Vali yardımcısı ve Çorum eski Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Akit Gazetesi Yazarı Mehmet Doğan’la birlikte 60 kişilik ekip İskilip’e geldiler. Ziyaretlerinde  Belediye Başkanı Recep Çatma’yı tebrik eden misafirler İskilipli Atıf Hoca Anıt Mezarı ve Külliyesini ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Recep Çatma misafirleri İskilipli Atıf Hoca Anıt Mezar ve Külliyesinde karşıladı. Burada okunan Kuranı Kerim ve dualardan sonra Belediye Başkanlığı Makamına geçildi. Misafirler Belediye Başkanı Recep Çatma’ya görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Başkan, Mehmet Sılay, Turan Atlamaz ve Mehmet Doğan’a İskilip Belediyesi Kültür yayınları seti ile minyatür tarihi İskilip evi kapısı hediye etti.

Misafirlerine İskilip çileği ikram eden Belediye Başkanı Recep Çatma bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkanlık makamında uzun süre sohbet eden konuklar İskilip Belediyesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler. Belediye Başkanı Recep Çatma tek, tek ilgilendiği misafirlerini İskilip’ten ayrılışlarında otobüslerine kadar uğurladı. 









 
Kaynak : www.hitittv.com/iskilipliyim.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam